Že od nekdaj je šport moja zelo velika strast

Že kar nekaj časa, oziroma od kar pomnim, ko sem bil še čisto majhen, sem zelo velik navdušenec nad raznimi športi.  Tako pa sem se vedno skoraj na dnevni ravni ukvarjal s kakšnim športom, saj mi je to omogočalo, da sem se lahko redno gibal ter tako ohranjal svojo kondicijo, kar pa mi je bilo zelo všeč. 

No skozi čas, pa sem postal starejši, ter sem se nato fokusiral na nekoliko manj športov, kateri pa so mi bili pravi užitek. Ti pa so bili predvsem košarka, plezanje in pa odbojka na mivki. Tako pa sem se skozi leto večinoma ukvarjal s košarko, kjer pa smo s prijatelji in pa ostalimi navdušenci nad košarko, igrali rekreacijo dvakrat na teden, včasih tudi trikrat, če smo dobili termin. Na dneve, ko pa nisem imel košarke, pa sem se najraje odpravil plezati, saj me je ta šport tudi čisto prevzel, ko sem se prvič odpravil na le tega. 

Že od nekdaj je šport moja zelo velika strast

Ko pa je prišlo poletje, pa se je vse glede športa čisto spremenilo. Tako pa smo s prijatelji med poletjem prav vsaki dan, igrali odbojko na mivki. To pa je bila prava poletna milina, saj ni bilo nič lepšega kot to, da smo se z nekaj prijatelji dobili na kakšen sončen dan, ter odigrali nekaj setov odbojke. Tako pa smo večino časa odbojk na mivki podaljšali tudi pozno v noč, saj smo imeli na igrišču tudi reflektorje, kar pa nam je omogočalo, da smo lahko ta šport podaljšali.

No tako pa so bili ti trije športi del mojega življenja zadnjih nekaj let, ter v njih resnično uživam. Poleg tega pa mi šport predstavlja tudi odlično druženje s prijatelji, tako da lahko ostanemo v kontaktih preko športa.